skip to Main Content

Aandachtspunten

  • Als u een plaats wilt reserveren voor het seizoen 2021, dan kunt u dat vanaf 1 december 2020 online of telefonisch bij ons doen.  Dus noteer alvast in uw agenda dinsdag 1 december 2020 vanaf 9.00 uur In de voorgaande jaren waren er veel mensen die gelijk een boeking willen maken zodra het kan, daarom raden wij aan om dat online te doen. Telefonisch kan ik maar 1 boeking per keer doen. Uitleg online reserveren.
  • Wij geven de voorkeur aan de online reserveringen, maar lukt het u niet of heeft u een vraag, dan kunt u mij uiteraard ook bellen voor een reservering Tel: 06-31783200, de vraag stellen via whatsapp of kijk bij de beschikbaarheid
  • Bij een reservering krijgt u tijdens het boeken een willekeurig plaatsnummer toegewezen, als klikt op locatie en voorkeur, kunt u zelf uw plaatsnummer uitkiezen (de beschikbare plaatsen worden getoond) zie plattegrond
  • Wilt u korter dan 4 nachten verblijven op een kampeerplaats, dan kunt u niet reserveren, wel kunt u vlak van te voren informeren of er misschien een plaats vrij is.
  • Wij hebben vaste aankomst- en vertrekdagen voor de kampeerplaatsen: maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. U kunt wel op een ‘niet wisseldag’ naar huis gaan, maar de reservering is dan tot de wisseldag.
  • De Hooiberghuisjes zijn per weekend, midweek of week te huur (of een combinatie daarvan)Wisseldagen altijd op maandag en vrijdag.

Annuleringsvoorwaarden Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

  • 2020 was een moeilijk jaar wat betreft boekingen en annuleringen door het Covid-19 virus. Ook wij hebben daarvan geleerd. De noodzaak van een annuleringsverzekering en goede annuleringsvoorwaarden is nu nog duidelijker geworden. Het kan niet allemaal door de ondernemer gedragen worden. Onze annuleringsvoorwaarden gaan wij in 2021 dan ook strikt volgen, en afhankelijk van hoelang van te voren een boeking wordt geannuleerd, worden er ook kosten gerekend. Hou daar dus rekening mee als u boekt. Als u dit niet wilt, reserveer dan (nog) even niet. Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben, en zouden het heel erg leuk vinden om jullie in 2021 (weer) te zien!

Maak hier een reservering

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen