skip to Main Content

Vekabo Camping Noord Holland

Bent u op zoek naar een Vekabo camping Noord Holland in de buurt van Castricum, Limmen of Heiloo ? Dan bent u bij onze mini camping , Camping De Nesse, aan het leukste adres!
Onze Vekabo camping Noord Holland heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. In 2019 kunt u gebruik maken van mooi en luxe sanitair in het splinternieuwe sanitair gebouw . Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat in Bakkum, ligt de Nesse.
Lekker fietsen door de duinen bij Bakkum, Egmond en Heemskerk/Beverwijk, de pontjesroute door Uitgeest, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten onze mini camping weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, en ook in 2017 hebben wij een gouden Zoover Award ontvangen! Daar zijn wij enorm trots op. Laat u verrassen door onze Vekabo camping Noord Holland. Heel graag tot ziens!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

John en Nathalie van camping de Nesse

<h2>Nieuw sanitair in 2019!</h2>

NIEUWS!! Seizoen 2019 kunt u gebruik maken van het nieuwe sanitair. Van alle gemakken voorzien en veel privacy. Met onder andere, meer afsluitbare ruimtes met een wascabine, meer toiletten, een familie badkamer met babybadje en duo douche. Ook komen er een wasmachine en droger. De huidige schuur gaat verdwijnen en maakt plaats voor een geheel nieuwe schuur.

Nieuw sanitair met familie badkamer en extra toiletten

Kamperen & logeren

Op Vekabo camping Noord Holland komen vooral echtparen met de caravan, die de omgeving willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping.

Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij alleen een arrangement, het is helaas niet mogelijk om alleen Hemelvaart of alleen Pinksteren te kamperen. In het laagseizoen krijgt u korting op vertoon van de CKE kaart (ANWB kaart) en/of de minicampingcard

De camping is momenteel gesloten, april/mei 2019 gaan wij weer open

Kamperen in Noord Holland. Suchen und buchen

Vekabo Camping

Alle 23 plaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau en comfortzuil

Meer info
de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400

Huisje huren

Liever iets huren?
Ook dat is mogelijk op de Nesse

Meer info
Kindvriendelijke minicamping

Faciliteiten

Geen seizoenplaatsen of grote groepen
Honden helaas niet toegestaan

Meer info

Vekabo camping video

Omgeving Noord Holland

Onze gasten aan het woord

De mening van andere gasten telt steeds meer mee, oftewel Zoover wordt steeds belangrijker! Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top