skip to Main Content
 • Zijn honden toegestaan op de camping?
  Nee, honden zijn niet toegestaan. Ook niet van bezoekers.
 • Online reserveren lukt niet, wat kan ik doen?
  Er kan een storing zijn. U kunt ons dan het beste bellen voor een reservering. Tel: 06-31783200
 • Van wanneer tot wanneer is de camping geopend?
  De camping is geopend van vrijdag 14 april tot maandag 18 september 2017
 • Hoe kan ik de reservering betalen?
  U kunt het bedrag uiterlijk 14 dagen voor aankomst via de bank overmaken naar NL 66 RABO 0128727276. Of contant betalen bij aankomst. Wij hebben geen pinapparaat.
 • Kan ik echt niet eerder dan 13.30 uur op de camping aankomen?
  Nee, dat is helaas niet mogelijk. Als alle vertrekkende gasten naar huis zijn gegaan, maaien wij het gras, onderhouden de haag, maken de huisjes en het sanitair schoon. Dan eten wij snel een broodje en zijn wij vanaf 13.30 uur (14.00 uur bij de huisjes) klaar voor u komst. Er is geen plaats om te wachten op ons terrein tot het half 2 is.ย  Als het onderweg meezit en u eerder verwacht aan te komen kunt u misschien even ergens stoppen en iets gaan drinken.
 • Is er vermaak/animatie op de camping?
  Er wordt niet standaard iets georganiseerd door ons. Onze ervaring is dat daar maar matig behoefte aan is. Soms organiseren wij wel spontaan iets, bv een gezellige avond in de recreatieruimte waarbij iedereen zelf iets te drinken mee neemt.
 • Is er op de hele camping gratis internet?
  Ja, er is op iedere plaats gratis wifi, ook in de verhuuraccommodaties. U kunt inloggen met meerdere apparaten. U krijgt de inlogcode bij aankomst.
 • Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
  De algemene voorwaarden kunt u hier lezen
 • Mag ik een voortent met daaraan een luifel gebruiken?
  Dat mag, mits u rekening houdt met het uitzicht van de gasten naast u. U kunt ervoor kiezen om de zijkanten van de luifel open te houden.
 • Wat is de afmeting van het tegelplateau?
  2,4o x 4,50 mtr. Over de tegels mag u uiteraardย  een mat of zeil leggen, maar buiten het plateau mag geen zeil/door groeimat, dit om het gras zo groen mogelijk te houden
 • Mag ik plastic op de grond neerleggen?
  Op het tegelplateau mag plastic of een vloerkleed gebruikt worden. Op het gras is dit niet toegestaan. Bij tenten/vouwwagens dient het grondzeil zoveel mogelijk op het tegelplateau neergelegd te worden (en op het gedeelte waar anders de caravan zou komen).
 • Kan ik op de Nesse kamperen met een tent of vouwwagen?
  Onze camping is minder geschikt voor tenten en vouwwagens. Alle plaatsen hebben een tegelplateau, dat bedoelt is voor de voortent v/d caravan. Als u met een ander kampeermiddel komt, houdt u er dan wel rekening mee, dat de tent voor een groot gedeelte op stenen staat. Over het algemeen komen er niet zoveel kampeerders bij ons met een tent/vouwwagen, vandaar dat wij er voor gekozen hebben om alle plaatsen te voorzien van een tegelplateau.
 • Moet ik zelf het huisje schoonmaken bij vertrek?
  Er worden (in principe*) geen schoonmaak kosten berekend, dus dan verwachten wij van u, dat de accommodatie net zo schoon wordt achter gelaten, zoals u hem aantrof bij aankomst. Er zijn schoonmaak artikelen aanwezig om alles netjes achter te laten. *Indien het huisje niet schoon achter gelaten wordt, worden er achteraf schoonmaak kosten in rekening gebracht.
 • Mogen wij gourmetten in het huisje?
  Het is niet toegestaan om te gourmetten, daar is de ruimte te klein voor. Tip: Neem een skottelbraai mee, zodat u buiten lekker kunt koken/roerbakken etc.
 • Ik wil met meer personen dan 4 of 5 in het huisje, is dat mogelijk?
  Per accommodatie staat aangegeven met hoeveel personen u maximaal kunt verblijven (4 of 5) meer is niet toegestaan. Dan kunt u het beste 2 huisjes huren of een kampeerplaats erbij nemen. Het is niet toegestaan om een bijzettentje naast de accommodatie neer te zetten.
Back To Top