skip to Main Content

Uitleg reserveren 

Online reserveren is niet moeilijk, maar als u het nog niet eerder gedaan heeft, misschien wel lastig. Probeer het gewoon, maar komt u er niet uit, kunt u mij uiteraard ook bellen voor een reservering.

U doorloopt de volgende 6 pagina’s: Verblijf- Locatie-Artikelen-Persoonsgegevens-Samenvatting

 1. Ga naar de pagina reserveren. (Opent in nieuw scherm, zodat u deze informatie kunt blijven lezen) Onderaan start het reserveringsprogramma, de pagina verblijf: vul daar in met hoeveel personen u komt en welke accommodatie u wilt huren. En klik vervolgens de periode aan (donkergroene vakjes zijn aankomst en vertrekdagen).
 2. Klik rechts onderaan de pagina op volgende, u komt op de pagina locatie en voorkeur. Hier kunt u uw favoriete plaats uitkiezen (kan ook dmv de plattegrond door op een groen vinkje te klikken, rode vinkjes zijn al bezet)) Kost niets extra.Indien u geen voorkeur heeft hoeft u niets te doen, dan krijgt u van ons een mooie plaats. Indien u een huisje huurt, klik dan op het groene vinkje bij het 4 of 5 persoons huisje.
 3. Klik weer op volgende, dan komt u op de pagina artikelen, toeristenbelasting komt er automatisch bij, indien u een bijzettentje heeft , of linnengoed wilt huren, kunt u dit hier aanvinken.
 4. Klik weer op volgende. Dan komt u op de pagina overige, daar worden wat vragen gesteld oa over het kampeermiddel en kunt u opmerkingen plaatsen.
 5. Dan klikt u weer op volgende, u komt dan op de pagina persoonsgegevens, als u dat heeft ingevuld, klikt u weer op volgende.
 6. De laatste pagina is de samenvatting. Controleer of alles klopt en indien u in het bezit bent van een kortingskaart, vul dan in bij kortingscode CKE of MCC (hoofdletters) De korting wordt alleen toegekend in bepaalde periodes en op vertoon van de kaart bij aankomst.
 7. Klik dan op akkoord als u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en kilik dan op bevestig boeking. De mail is nu verstuurd en u krijgt binnen 24 uur van ons de bevestiging terug. De plaats die u zelf heeft aangevinkt, blijft zolang voor u in optie staan en kan niet door iemand anders geboekt worden.

Aandachtspunten bij het reserveren

 • Wij geven de voorkeur aan de online reserveringen, maar lukt het u niet of heeft u een vraag, dan kunt u mij uiteraard ook bellen voor een reservering Tel: 06-31783200, de vraag stellen via whatsapp of kijk bij de beschikbaarheid
 • Bij een reservering krijgt u tijdens het boeken een willekeurig plaatsnummer toegewezen, als klikt op locatie en voorkeur, kunt u zelf uw plaatsnummer uitkiezen (de beschikbare plaatsen worden getoond) zie plattegrond
 • Wilt u korter dan 4 nachten verblijven op een kampeerplaats, dan kunt u niet reserveren, wel kunt u vlak van te voren informeren of er misschien een plaats vrij is.
 • Wij hebben vaste aankomst- en vertrekdagen voor de kampeerplaatsen: maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. U kunt wel op een ‘niet wisseldag’ naar huis gaan, maar de reservering is dan tot de wisseldag.
 • De Hooiberghuisjes zijn per weekend, midweek of week te huur (of een combinatie daarvan)Wisseldagen altijd op maandag en vrijdag.
 • In geval van annulering zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
 • Wij raden u aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Vindt u het lastig om online te reserveren? Bekijk hier extra uitleg.

Krijgt u korting?

Korting Hooiberghuisjes: Korting met CKE kaart van de ANWB  Deze korting is geldig van 1/4 tot 23/4 – 4/5 tot 17/5 – 31/8 tot 20/9,  bij een verblijf vanaf 1 week in het huisje.

 • Vul bij het reserveringsprogramma, bij de laatste stap (‘de samenvatting’) in het lege vakje ‘kortingscode’ CKE (hoofdletters!) in, u krijgt dan 5% korting op het overnachtings tarief. Kaart even tonen bij aankomst.

Korting Kampeerplaatsen: CKE kaart of MCC kaart  € 22,- 

 • CKE kaart: Vul bij het reserveringsprogramma, bij de laatste stap (‘de samenvatting’) in het lege vakje ‘kortingscode’ CKE in (Hoofdletters!), u krijgt dan € 2,45 per nacht korting. In het voor- en naseizoen. (bekijk hier welke perioden dat zijn)
 • Minicampingcard: Vul bij het reserveringsprogramma, bij de laatste stap (‘de samenvatting’) in het lege vakje ‘kortingscode’ MCC in (Hoofdletters!), u krijgt dan € 2,45 per nacht korting. In het naseizoen geldig vanaf 31 augustus
Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen