skip to Main Content

Reserveren kon jarenlang op 1 januari. Afgelopen jaar waren er zoveel mensen snachts bezig met een boeking maken, leuk voor ons natuurlijk, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van zo’n feestdag!  Daarom hebben wij besloten om dat voortaan op een andere datum te doen. Dan kan iedereen met oud & nieuw gezellig met andere dingen bezig zijn!

De datum om te reserveren zal ergens  begin december zijn. Het is niet zo, dat de camping vanaf dat moment gelijk helemaal vol geboekt wordt, maar uit ervaring weten wij dat steeds meer mensen er voor kiezen om alvast een plaats te reserveren. Dus als u toch al weet wanneer u wilt komen, raden wij wel aan om dan een plaats vast te leggen, om teleurstelling te voorkomen.

Als u een berichtje wilt ontvangen vanaf wanneer er een reservering gemaakt kan worden, schrijft u zich dan nu in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 3-4 x per jaar een korte email met daarin dit soort handige informatie.

De nieuwsbrief ontvanger krijgen hiermee de eerste keus wat reserveren betreft, daarna zullen wij het pas op de website en facebook vermelden. Doe er dus uw voordeel mee!

Reserveren 2019

Ja, stuur mij een bericht (nieuwsbrief najaar), zodat ik als eerste kan reserveren.

Back To Top