skip to Main Content

Minicamping

Kamperen of liever iets huren?
Op onze minicamping genieten in de zon op één van onze  23 ruime kampeerplaatsen, die allemaal voorzien zijn van handig tegelplateau, zodat de spullen netjes blijven en het schoonmaken ook zo gebeurd is. Liever iets huren? Ook dat kan, bijvoorbeeld in een luxe hooiberghut. Gezellig op het veld tussen de andere campinggasten, zodat u volop kunt genieten van het campingleven!

Laat u verrassen in dit veelzijdige stukje van Noord Holland!
Minicamping de Nesse ligt in Castricum, tussen Haarlem en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat en 7 km van het strand. Prachtig fietsen vanaf de minicamping, daarna iets drinken bij een strandpaviljoen met de voeten in het zand of lekker uiteten bij een van de vele restaurants. Dat is pas vakantie!

Geen echte boerderij
De kleine camping is gelegen in een groene omgeving, zonder echte boerderij. De camping is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf, daarnaast hebben wij een paardenpension. van half mei tot half september blijven de paarden dag en nacht in het weiland. U zult er daarom op de camping weinig van merken. Het is niet mogelijk om een eigen paard mee te brengen als u op onze camping staat.  Het is een pensionstal, de eigenaren verzorgen zelf hun paard. Campinggasten kunnen hier dus niet zelf paardrijden. Wel is het natuurlijk een prachtig gezicht om de paarden in het weiland te zien.

Vekabo camping Noord Holland
Vekabo camping Noord Holland
Vekabo camping Noord Holland
Ideaal voor caravan kampeerders
Minicamping de Nesse
Faciliteiten zoals wifi, water, afvoer en elektra bij iedere plaats
Ruime comfort plaatsen

De campingplaatsen

Geen seizoen plaatsen
Op onze camping in Noord Holland vindt u alleen toeristische plaatsen, dus geen seizoenplaatsen, dat komt de vakantie sfeer ten goede vinden wij!

De kampeerplaatsen zijn van alle gemakken voorzien.
De plaatsen zijn minimaal 10 meter breed en zijn allemaal voorzien van een tegelplateau, waar de voortent overheen gezet kan worden (2,4 x 4,50 mtr).Wifi, water, stroom, en afvoer bij de plaats. Tip als u een afvoerslang meebrengt van ± 7 meter, dan kunt u direct het water in de zuil lozen.
Bij reserveringen hanteren wij het gehele seizoen vaste wisseldagen, namelijk maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Aankomst tijd is 13.30 uur (huisjes 14.00 uur) en vertrektijd is 11.30 uur (huisjes 11.00 uur).De camping is geopend van 13 april tot 17 september 2018.

Plezier
Mond tot mond reclame heb je zelf niet in de hand, maar zorgt er wel voor dat steeds meer nieuwe gasten de Nesse weten te vinden. Dat maakt ons trots en blij en zorgt dat wij met veel plezier op de camping werken. Heel graag tot ziens op de camping, we kijken er naar uit om jullie te verwelkomen.

Op de Nesse komen vooral echtparen met de caravan die samen graag op vakantie gaan, die op zoek zijn naar een camping in een groene omgeving, maar zonder echte boerderij.  Die lekker op de fiets de omgeving willen ontdekken.
In de schoolvakanties is het een gezellige mix van ‘jong en oud’, want dan weten gezinnen met jonge kinderen (tot  ± 8 jaar) onze nette minicamping inmiddels ook te vinden. Voor kinderen is het een rustige & overzichtelijke minicamping, met veel speelgelegenheid.

Voor wie is de camping geschikt?

De minicamping is niet  voor iedereen geschikt, dat wil zeggen:

  • Wij hebben geen seizoenplaatsen. Maximaal kunt u 4 weken verblijven.
  • Tandemassers, en campers groter dan 6,5 – 7 meter zijn te zwaar voor ons terrein. Graag eerst telefonisch overleggen.
  • Honden zijn niet toegestaan op de camping, ook niet van bezoekers.
  • Vanwege het tegelplateau is onze camping helaas minder geschikt voor tenten/vouwwagens.
  • Wij nemen geen groepen/families aan (niet meer dan 3 plaatsen die bij elkaar horen.)
  • Wij nemen alleen jongeren aan vanaf 21 jaar (allen ouder dan 21 jaar)
  • Niet ter vervanging van woonruimte, bv bij een scheiding of verhuur eigen woning tbv Airbnb.
  • Niet als tijdelijke verblijf vanwege werk in de buurt.
Back To Top