skip to Main Content

Minicamping in Castricum

Onze mini camping in Castricum heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. In 2019 kunt u gebruik maken van mooi en luxe sanitair in het splinternieuwe sanitair gebouw . Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat en Bakkum, ligt de Nesse.
Lekker fietsen door de duinen, de pontjesroute, of in het voorjaar langs bloem bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten ons weten te vinden.  In januari 2019 ontvingen wij voor de vijfde keer een Gouden Zoover Award!  En zijn wij ook nog eens Genomineerd voor ANWB Camping van het jaar. Daar zijn wij enorm trots op.

Laat u verrassen door onze camping en dit stukje Noord Holland. Heel graag tot ziens op onze minicamping!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

Sanitair

In 2019 is ons nieuwe sanitair geopend. Wij zijn zo trots op het eindresultaat. Een prachtig sanitair gebouw met oog voor comfort, sfeer en privacy. Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

comfortabel kamperen
Honden vrije camping

Kamperen & logeren

Op de minicamping komen vooral echtparen met de caravan, die Castricum en omgeving willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 9 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping. Er is veel speelgelegenheid voor jonge kinderen, voor kinderen ouder dan 10 jaar is de camping daarom minder geschikt.

In het laagseizoen krijgt u korting op vertoon van de CKE kaart (ANWB kaart) en/of de minicampingcard

De camping is beperkt geopend Lees hier meer over het corona virus en uw vakantie op de Nesse.  Heeft u vragen over uw bestaande boeking? Bel gerust met Nathalie 06-31783200

Kamperen in Noord Holland. Suchen und buchen

Minicamping

Alle 23  plaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau en comfortzuil

Meer info
de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400

Huisje huren

Liever iets huren?
Ook dat is mogelijk op de Nesse

Meer info
Kindvriendelijke minicamping

Faciliteiten

Geen seizoenplaatsen of grote groepen
Honden helaas niet toegestaan

Meer info
Kamperen bij de boer Noord Holland

Bekijk hier het nieuwe sanitair

Met oog voor sfeer, comfort en privacy

Castricum eo

Bekijk welke bezienswaardigheden, fietsroutes en restaurants er zijn

Onze gasten aan het woord

De mening van andere gasten telt steeds meer mee, oftewel Zoover wordt steeds belangrijker! Misschien heeft u de minicamping ook wel gevonden via Zoover.

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen