skip to Main Content

Meivakantie 2019

Even lekker een paar dagen weg in de meivakantie?
Wacht niet te lang met reserveren, het is een gewilde periode, heel graag tot ziens op de camping! 
Vanaf eind april krijgen onze schapen hun lammetjes. Erg leuk voor kinderen (en misschien voor jezelf 😉) om dat een keer bij te wonen! Wij hebben ongeveer 25 schapen die dan in de schuur zitten en meestal 1 of 2 lammetjes krijgen, soms zelfs drie! Het ras wij wat hebben heeft vaak hulp nodig bij de geboorte, het is natuurlijk erg leuk om daarbij te kijken. 
Bekijk hier de video die wij maakte van een geboorte van lammetjes,
Niek was toen 2 jaar en zag dit voor het eerst. Zijn commentaar is goud waard!
🌸🌼 En van 27 april tot 2 mei worden de jaarlijkse Bloemendagen in Limmen gehouden, prachtig om dat een keer te bekijken. Combineer fietsen met kijken van de werkstukken door het mooie dorpje Limmen. Meer info over de bloemendagen
Bekijk hieronder een impressie van de bloemendagen 2018:
🌷🌷🌷De bloembollen velden in de omgeving zijn het mooist van half april tot half mei. Het is prachtig fietsen in onze omgeving. Bekijk hieronder een bloembollenroute vanaf de camping. 

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top