skip to Main Content

Kleine campingΒ  Noord Holland

Camping de Nesse, kleine camping Noord Holland heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat en Bakkum.
Lekker fietsen door de duinen, de pontjesroute, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar. Vanaf de camping zijn prachtige routes beschikbaar die u langs polderdorpen, het Noord Hollands duinreservaat of leuke steden leiden.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten ons weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, en ook in 2017 hebben wij , als enige camping van Noord Holland, een gouden Zoover Award ontvangen! Daar zijn wij enorm trots op.

Laat u verrassen door onze camping en dit stukje Noord Holland. Heel graag tot ziens op onze minicamping!

Groeten John & Nathalie
Max, AriΓ«nne en Niek Adrichem

John en Nathalie van camping de Nesse

Nieuw sanitair in 2019!

NIEUWS!! Seizoen 2019 kunt u gebruik maken van het nieuwe sanitair. Van alle gemakken voorzien en veel privacy. Met onder andere, meer afsluitbare ruimtes met een wascabine, meer toiletten, een familie badkamer met babybadje en duo douche. Ook komen er een wasmachine en droger. De huidige schuur gaat verdwijnen en maakt plaats voor een geheel nieuwe schuur.

Nieuw sanitair met familie badkamer en extra toiletten
Honden vrije camping

Kamperen & logeren op deze leuke kleine camping in Noord Holland

Op deze kleine camping komen vooral echtparen met de caravan, die Noord Holland willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping.Β Er is veel speelgelegenheid voor jonge kinderen, voor kinderen ouder dan 10 jaar is de camping daarom minder geschikt.

Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij alleen een arrangement, het is helaas niet mogelijk om alleen Hemelvaart of alleen Pinksteren te kamperen. In het laagseizoen krijgt u korting op vertoon van de CKE kaart (ANWB kaart) en/of de minicampingcard

De camping is momenteel gesloten, april/mei 2019 gaan wij weer open

Reserveren 2019
Kamperen in Noord Holland. Suchen und buchen

Minicamping

Alle 23Β  plaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau en comfortzuil

Meer info
de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400

Huisje huren

Liever iets huren?
Ook dat is mogelijk op de Nesse

Meer info
Kindvriendelijke minicamping

Faciliteiten

Geen seizoenplaatsen of grote groepen
Honden helaas niet toegestaan

Meer info

Video camping

In de omgeving

Onze gasten aan het woord

De mening van andere gasten telt steeds meer mee, oftewel Zoover wordt steeds belangrijker! Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top