skip to Main Content

Kamperen bij de boer Noord Holland

U wilt kamperen bij de boer Noord Holland in de buurt van Castricum, Limmen of Heiloo ? Dan bent u bij onze boeren camping , Camping De Nesse, aan het leukste adres!
Camping de Nesse heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. In 2019 kunt u gebruik maken van mooi en luxe sanitair in het splinternieuwe sanitair gebouw . Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat in Bakkum, ligt de Nesse.
Lekker fietsen door de duinen bij Bakkum, Egmond en Heemskerk/Beverwijk, de pontjesroute door Uitgeest, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Het is kamperen bij de boer Noord Holland in een groene omgeving zonder echte boerderij. Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten onze mini camping weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, en ook in 2017 hebben wij een gouden Zoover Award ontvangen! Daar zijn wij enorm trots op. Laat u verrassen door onze Vekabo camping Noord Holland. Heel graag tot ziens!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

John en Nathalie van camping de Nesse

Nieuw sanitair in 2019!

Met trots laten wij jullie het nieuwe sanitair zien!

Het waren 7 intensieve maanden, met slopen, bouwen, plannen, stress, maar ook met héél veel voldoening, dat wij dit toch maar mooi voor elkaar hebben gekregen. Wij zijn zo trots op het eindresultaat. Een prachtig sanitair gebouw met oog voor comfort, sfeer en privacy. Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

Honden vrije camping

Kamperen bij de boer Noord Holland: Kamperen & logeren

Op Vekabo camping Noord Holland komen vooral echtparen met de caravan, die graag kamperen bij de boer en de omgeving willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping.

Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij alleen een arrangement, het is helaas niet mogelijk om alleen Hemelvaart of alleen Pinksteren te kamperen. In het laagseizoen krijgt u korting op vertoon van de CKE kaart (ANWB kaart) en/of de minicampingcard

Kamperen in Noord Holland. Suchen und buchen

Kamperen bij de boer

Alle 23 plaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau en comfortzuil

Meer info
de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400

Huisje huren

Liever iets huren?
Ook dat is mogelijk op de Nesse

Meer info
Kindvriendelijke minicamping

Faciliteiten

Geen seizoenplaatsen of grote groepen
Honden helaas niet toegestaan

Meer info

Kamperen bij de boer & sanitair zoals thuis

Omgeving Noord Holland

Onze gasten aan het woord

Wat vinden andere gasten van Kamperen bij de boer Noord Holland? Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top