skip to Main Content
Hemelvaart En Pinksteren Arrangement 2019

Hemelvaart en Pinksteren arrangement 2019

 

Arrangement voor de kampeerplaatsen met Hemelvaart en Pinksteren: woensdag 29 mei – dinsdag 11 juni 2019

  • Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij alleen een arrangement voor de kampeerplaatsen.
  • Het is niet mogelijk om alléén Hemelvaart (zonder Pinksteren) of alléén Pinksteren (zonder Hemelvaart) te reserveren. Die boekingen worden afgewezen.
  • Het arrangement loopt van woensdag 29 mei (na 13.30 uur) tot  dinsdag 11 juni. Indien u wilt kunt u al op maandag in de loop van de dag rustig inpakken en naar huis gaan, maar u mag ook blijven tot dinsdag 11 juni (vertrek voor 11.30). Dat zit bij de prijs in!
  • De kosten voor dit arrangement  is € 295,- * op basis van 2 volwassenen, de kampeerplaats, auto, stroom (6A), water en afvoer bij de plaats, wifi, douche, warm water, milieukosten en inclusief toeristenbelasting ( a €1,35 p.p.p.n. ) ongeacht het aantal nachten dat u verblijft. De prijs voor het arrangement staat vast, er vindt geen restitutie plaats indien u eerder vertrekt of tussendoor naar huis gaat. Het is natuurlijk voor u het voordeligst als u gezellig alle dagen blijft!
  • Wilt u na Pinksteren naar onze camping komen? Dan is 12 juni de eerste aankomstdag, de dagen ervoor horen nog bij het arrangement.
  • Het arrangement is erg populair en wij raden u daarom aan, om op tijd een plaats te reserveren. Bij een reservering kunt u zelf een plaatsnummer uitkiezen. Op onze plattegrond kunt u zien welke plaatsen ochtend/middagzon en welke plaatsen middag/avondzon hebben.

* De prijs is inclusief toeristenbelasting, op moment van schrijven is de TB voor 2019 nog niet bekend. Dat wordt eind november vastgesteld. Wij zijn uitgegaan van €1,35 p.p.p.n. (=is van 2018) indien de TB veel hoger wordt, dan wordt het arrangement iets duurder.

De verhuur accommodaties zijn wel voor kortere periodes te huur.

 

 

 

Back To Top