skip to Main Content
Hemelvaart En Pinksteren Arrangement 2018

Hemelvaart en Pinksteren arrangement 2018

 Er zijn helaas geen kampeerplaatsen meer vrij in deze periode

Arrangement voor de kampeerplaatsen met Hemelvaart en Pinksteren: woensdag 9 mei – woensdag 23 mei 2018

  • Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij alleen een arrangement voor de kampeerplaatsen.
  • Begin mei staan er nog veel bloembollenvelden in bloei en is het prachtig fietsen hier!
  • Het is niet mogelijk om alléén Hemelvaart (zonder Pinksteren) of alléén Pinksteren (zonder Hemelvaart) te reserveren. Die boekingen worden afgewezen.
  • Het arrangement loopt van woensdag 9 mei (na 13.30 uur) tot  woensdag 23 mei. Indien u wilt kunt u al op maandag/dinsdag in de loop van de dag rustig inpakken en naar huis gaan, maar u mag ook blijven tot woensdag 23 mei (vertrek voor 11.30). Dat zit bij de prijs in!
  • De kosten voor dit arrangement  is € 275,- op basis van 2 volwassenen, de kampeerplaats, auto, stroom (6A), water en afvoer bij de plaats, wifi, douche, warm water, milieukosten en inclusief toeristenbelasting ( a €1,35 p.p.p.n. ) ongeacht het aantal nachten dat u verblijft. De prijs voor het arrangement staat vast, er vindt geen restitutie plaats indien u eerder vertrekt of tussendoor naar huis gaat. Het is natuurlijk voor u het voordeligst als u gezellig alle dagen blijft!
  • Wilt u na Pinksteren naar onze camping komen? Dan is 23 mei de eerste aankomstdag, de dagen ervoor horen nog bij het arrangement.
  • Het arrangement is erg populair en wij raden u daarom aan, om op tijd een plaats te reserveren. Bij een reservering kunt u zelf een plaatsnummer uitkiezen. Op onze plattegrond kunt u zien welke plaatsen ochtend/middagzon en welke plaatsen middag/avondzon hebben.

De verhuur accommodaties zijn wel voor kortere periodes te huur.

 

 

 

Back To Top