skip to Main Content

Glamping Noord Holland

Bent u op zoek naar naar Glamping Noord Holland in de buurt van Castricum, Limmen of Heiloo ? Dan bent u bij onze mini camping in Noord-Holland, Camping De Nesse, aan het leukste adres!

Onze camping heeft 23 kampeerplaatsen en 3 luxe huisjes te huur. Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat en Bakkum, ligt de Nesse. Glamping is luxe kamperen en dat is sinds 2014 mogelijk op onze camping. Wij hebben 3 comfortabele glamping huisjes te huur. Zogenaamde hooiberghutten. Ze zijn voorzien van alle gemakken en zelfs een eigen toilet. De omgeving biedt veel mogelijkheden: Lekker fietsen door de duinen van Bakkum,Egmond en Heemskerk/Beverwijk, de pontjesroute, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord-Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten ons weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, daar zijn wij enorm trots op. Laat u verrassen door onze glamping accommodaties en dit stukje Noord Holland. Heel graag tot ziens op onze minicamping!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

John en Nathalie van camping de Nesse
0
Reviews
0
Score Zoover

Glamping Noord Holland Kamperen & logeren

Op de camping komen vooral echtparen met de caravan, die Noord Holland willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping. De glamping accommodaties worden vooral door gasten gehuurd, die houden van het campingleven, maar wel met de nodige luxe. In Noordholland zijn weinig campings met glamping accommodaties.

Onze huisjes

Hooiberghut 5p

de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400
Bekijk hooiberghut 5p

Hooiberghut 4p

Vierpersoons hooiberghut
Bekijk hooiberghut 4p

Video Glamping Noord Holland

In de omgeving

Onze gasten over Glamping Noord Holland

De mening van andere gasten telt steeds meer mee, oftewel Zoover wordt steeds belangrijker! Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Een Zoover Award winnaar aan het woord

Deze video is september 2017 gemaakt door Zoover. Ze kwamen langs om te zien hoe het gaat met de winnaar van de Gouden Zoover Award en wat het ons heeft gebracht. Wij werden verrast met een tros oranje ballonnen en een taart!

Back To Top