skip to Main Content

Glamping Noord Holland

Bent u op zoek naar een glamping in  Castricum, of in de buurt van Egmond, Alkmaar, Limmen of Heiloo ? Dan bent u bij onze glamping, Camping De Nesse, aan het juiste adres! Slechts 7 kilometer van Castricum aan Zee, een gezellige badplaats met enkele strandpaviljoens. De weg naar het strand is ook met de fiets goed te doen, er ligt een apart fietspad naast de weg,dus ook veilig voor kinderen. In 2019 kunt u gebruik maken van mooi en luxe sanitair in het splinternieuwe sanitair gebouw.

De minicamping heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Deze camping is gelegen aan de rand van Castricum en Limmen,  vlakbij Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat in Bakkum. De Camping bestaat dit jaar al 22 jaar en is inmiddels een begrip bij vele kampeerders.
Lekker fietsen door de duinen bij Bakkum, Egmond en Heemskerk/Beverwijk, de pontjesroute door Uitgeest, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten onze minicamping weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, daar zijn wij enorm trots op. Laat u verrassen door onze minicamping en dit stukje Noord Holland. Heel graag tot ziens!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

 

John en Nathalie van camping de Nesse
0
Reviews
0
Score Zoover

Glamping Noord Holland Kamperen & logeren

Op de camping komen vooral echtparen met de caravan, die Noord Holland willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping. De glamping accommodaties worden vooral door gasten gehuurd, die houden van het campingleven, maar wel met de nodige luxe. In Noordholland zijn weinig campings met glamping accommodaties.

Onze huisjes

Hooiberghut 5p

de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400
Bekijk hooiberghut 5p

Hooiberghut 4p

Vierpersoons hooiberghut
Bekijk hooiberghut 4p

Video Glamping Noord Holland

In de omgeving

Onze gasten over Glamping Noord Holland

De mening van andere gasten telt steeds meer mee, oftewel Zoover wordt steeds belangrijker! Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Een Zoover Award winnaar aan het woord

Deze video is september 2017 gemaakt door Zoover. Ze kwamen langs om te zien hoe het gaat met de winnaar van de Gouden Zoover Award en wat het ons heeft gebracht. Wij werden verrast met een tros oranje ballonnen en een taart!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top