skip to Main Content

Download hier alvast de Camping de Nesse App

Nieuw! Wij hebben een nieuwe Camping de Nesse App, voor op de telefoon of ipad. Leuk als vakantie voorpret en handig tijdens het verblijf. Alle informatie over de camping is erop te vinden en ook de leukste adressen hier in de buurt en activiteiten/evenementen hier in buurt.

Het leuke is, u kunt zo zelf een persoonlijke agenda met activiteiten samenstellen, die plaatsvinden tijdens uw verblijf. Als u in de activiteiten modus, scrolt naar de periode van uw verblijf, ziet u daar een selectie van leuke activiteiten. Als u op het hartje klikt,dan verschijnt dit evenement op het beginscherm. Zo maakt u, uw persoonlijke evenementen kalender 😉

Hoe kunt u deze camping de Nesse app installeren?

  1. Open de camera van uw telefoon/ipad ( alsof u een foto maakt) de camera zal de QR code scannen en vragen of u naar de webpagina wilt gaan.
  2. Of download de app voor Iphone of voor ander merk telefoon. Open daarna de camping comfort app en scan de QR code die hieronder staat.

Veel vakantie voorpret en tot snel op de camping!

TIP: Ook handig op een tablet/Ipad, houdt hem dan wel verticaal.

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen