skip to Main Content

Boerencamping Noord Holland

Onze boerencamping in Noord Holland heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. In 2019 kunt u gebruik maken van mooi en luxe sanitair in het splinternieuwe sanitair gebouw . Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat en Bakkum, ligt boeren camping Nesse.
Lekker fietsen door de duinen bij Bakkum, Egmond en Heemskerk/Beverwijk, de pontjesroute door Uitgeest, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Het is een boerencamping Noord Holland in een groene omgeving zonder echte boerderij. Wel zijn er geitjes die ook geaaid en gevoerd mogen worden. Ook krijgen onze 25 schapen in de meivakantie lammetjes! Dat is natuurlijk prachtig om die dartelende lammetjes te zien in de wei en wie weet kunt u een geboorte van een lammetje live meemaken.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten ons weten te vinden.  In januari 2019 ontvingen wij voor de vijfde keer een Gouden Zoover Award! En zijn wij ook nog eens Genomineerd voor ANWB Camping van het jaar. Daar zijn wij enorm trots op.

Laat u verrassen door onze camping en dit stukje Noord Holland. Heel graag tot ziens op onze minicamping!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

John en Nathalie van camping de Nesse

Nieuw sanitair in 2019!

Met trots laten wij jullie het nieuwe sanitair zien!

Het waren 7 intensieve maanden, met slopen, bouwen, plannen, stress, maar ook met héél veel voldoening, dat wij dit toch maar mooi voor elkaar hebben gekregen. Wij zijn zo trots op het eindresultaat. Een prachtig sanitair gebouw met oog voor comfort, sfeer en privacy. Wij zijn benieuwd wat jullie er van vinden.

comfortabel kamperen
Honden vrije camping

Boerencamping Noord Holland: Kamperen & logeren

Op boerencamping Noord Holland komen vooral echtparen met de caravan, die de omgeving willen ontdekken met de fiets.Er is veel speelgelegenheid voor jonge kinderen, voor kinderen ouder dan 10 jaar is de boeren camping daarom minder geschikt.

De camping is geopend tot 23 september 2019

Reserveren 2019
Kamperen in Noord Holland. Suchen und buchen

Boerencamping

Alle 23 plaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau en comfortzuil

Meer info
de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400

Huisje huren

Liever iets huren?
Ook dat is mogelijk op de Nesse

Meer info
Kindvriendelijke minicamping

Faciliteiten

Geen seizoenplaatsen of grote groepen
Honden helaas niet toegestaan

Meer info

Boerencamping

Omgeving Noord Holland

Onze gasten aan het woord

Wat vinden andere gasten van Boerencamping de Nesse in  Noord Holland? Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen
Back To Top