skip to Main Content

Boerencamping Noord Holland

Wilt u kamperen op een boerencamping Noord Holland in de buurt van Castricum, Limmen of Heiloo ? Dan bent u bij onze boerencamping , Camping De Nesse, aan het leukste adres!
Camping de Nesse heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Gelegen tussen Castricum en Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat in Bakkum, ligt de Nesse.
Lekker fietsen door de duinen bij Bakkum, Egmond en Heemskerk/Beverwijk, de pontjesroute door Uitgeest, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Het is een boerencamping Noord Holland in een groene omgeving zonder echte boerderij. Wel zijn er geitjes die ook geaaid en gevoerd mogen worden. Ook krijgen onze 25 schapen in de meivakantie lammetjes! Dat is natuurlijk prachtig om die dartelende lammetjes te zien in de wei en wie weet kunt u een geboorte van een lammetje live meemaken.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten onze mini camping weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, daar zijn wij enorm trots op. Laat u verrassen door onze Vekabo mini camping Noord Holland. Heel graag tot ziens!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

John en Nathalie van camping de Nesse

Boerencamping Noord Holland: Kamperen & logeren

Op boerencamping Noord Holland komen vooral echtparen met de caravan, die de omgeving willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping.

Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij alleen een arrangement, het is helaas niet mogelijk om alleen Hemelvaart of allen Pinksteren te kamperen. In het voor en naseizoen krijgt u 10% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten!

Kamperen in Noord Holland. Suchen und buchen

Boerencamping

Alle 23 plaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau en comfortzuil

Meer info
de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400

Huisje huren

Liever iets huren?
Ook dat is mogelijk op de Nesse

Meer info
Kindvriendelijke minicamping

Faciliteiten

Geen seizoenplaatsen of grote groepen
Honden helaas niet toegestaan

Meer info

Boerencamping

Omgeving Noord Holland

Onze gasten aan het woord

Wat vinden andere gasten van Boerencamping de Nesse in  Noord Holland? Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Een Zoover Award winnaar aan het woord

Deze video is september 2017 gemaakt door Zoover. Ze kwamen langs om te zien hoe het gaat met de winnaar van de Gouden Zoover Award en wat het ons heeft gebracht. Wij werden verrast met een tros oranje ballonnen en een taart!

Back To Top