skip to Main Content

Boerencamping Castricum

Bent u op zoek naar een gezellige Boerencamping Castricum, of in de buurt van Egmond, Alkmaar, Limmen of Heiloo ? Dan bent u bij ‘boerencamping’, De Nesse, aan het juiste adres! Wij hebben weliswaar geen ‘echte’ boerderij, maar de boerencamping is gelegen in een groene omgeving op het platteland en toch dicht bij gezellige steden. Er zijn geitjes die geaaid en gevoerd kunnen worden en er is een paardenpension. Van half mei tot half september blijven de paarden dag en nacht in het weiland. U zult er daarom op de camping weinig van merken. Het is ook niet mogelijk om een eigen paard mee te brengen.

De Boerencamping  heeft 23 kampeerplaatsen en 3 huisjes te huur. Deze camping is gelegen aan de rand van Castricum en Limmen,  vlakbij Alkmaar en slechts 4 kilometer van het Noord-Hollands Duinreservaat in Bakkum. De Camping bestaat dit jaar al 22 jaar en is inmiddels een begrip bij vele kampeerders.
Lekker fietsen door de duinen bij Bakkum, Egmond en Heemskerk/Beverwijk, de pontjesroute door Uitgeest, of in het voorjaar langs bollenvelden. Noord Holland is veelzijdig; de fietsroutes, het strand van Castricum aan Zee, een dagje Haarlem, Bergen of Alkmaar.

Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit en dat wordt door u gewaardeerd. Dat merken wij door de mooie recensies, de gouden zoover award en natuurlijk de mond tot mond reclame, waardoor steeds meer gasten onze minicamping weten te vinden. In 2016 is de Nesse verkozen tot Populairste Charme Camping van Nederland, daar zijn wij enorm trots op. Laat u verrassen door onze minicamping en dit stukje Noord Holland. Heel graag tot ziens!

Groeten John & Nathalie
Max, Ariënne en Niek Adrichem

 

John en Nathalie van camping de Nesse

Boerencamping Castricum: Kamperen & logeren

Op onze boerencamping Castricum komen vooral echtparen met de caravan, die Castricum en omgeving willen ontdekken met de fiets. Ook voor gezinnen met kinderen tot 8 jaar is het een rustige & overzichtelijke minicamping.

Met Hemelvaart en Pinksteren hebben wij alleen een arrangement, het is helaas niet mogelijk om alleen Hemelvaart of allen Pinksteren te kamperen. In het voor en naseizoen krijgt u 10% korting bij een verblijf vanaf 7 nachten!

Kamperen in Noord Holland. Suchen und buchen

Boerencamping Castricum

Alle 23 plaatsen zijn voorzien van een handig tegelplateau en comfortzuil

Meer info
de-vijfpersoons-hooiberghut-495x400

Verhuur

Liever iets huren?
Ook dat is mogelijk op de Nesse

Meer info
Kindvriendelijke minicamping

Faciliteiten

Geen seizoenplaatsen of grote groepen
Honden helaas niet toegestaan

Meer info

Video boerencamping

Castricum en omgeving:

Onze gasten aan het woord

De mening van andere gasten telt steeds meer mee, oftewel Zoover wordt steeds belangrijker! Misschien heeft u de camping ook wel gevonden via Zoover.

Een Zoover Award winnaar aan het woord

Deze video is september 2017 gemaakt door Zoover. Ze kwamen langs om te zien hoe het gaat met de winnaar van de Gouden Zoover Award en wat het ons heeft gebracht. Wij werden verrast met een tros oranje ballonnen en een taart!

Back To Top