skip to Main Content

De nominatie

In november 2018 zijn wij verrast door de ANWB met de mededeling, dat wij genomineerd zijn voor camping van het jaar 2019! Wat onwijs leuk en spannend 🙂  In totaal zijn er 3 categorieën en 20 genomineerden ( 10 Nederlandse accommodaties en 10 buitenlandse) We bedanken jullie voor het stemmen, dankzij jullie zijn wij genomineerd! We zijn echt enorm trots, dat wij met onze kleine camping, in dit lijstje, met prachtige campings mogen staan. Op 9 januari is de bekendmaking. We houden u op de hoogte!

De uitslag

De ANWB heeft op 9 januari  in Utrecht ‘de ANWB Camping van het Jaar Awards’ bekendgemaakt. Totaal vielen zes campings  in de prijzen, drie in Nederland en drie over de grens. De Camping van het Jaar-verkiezing was dit jaar voor het eerst een volledige publieksverkiezing. Er werden ruim 35.000 stemmen uitgebracht.  De locatie was al fantastisch, dat was een oude loods van de Fabrique in Utrecht. Wat een sfeer, wat een hartelijk ontvangst! De rode loper lag klaar voor de ruim 200 gasten. Je werd echt verwend met een prosecco, een drankje en later met een heerlijk diner. Wij zaten aan tafel met collega’s van camping Hedesunda in Zweden, Meindert en Renata, erg leuk om jullie te leren kennen!  Tijdens het diner werd er opgetreden door zanggroep timeless, prachtig! Tussen de gangen door werden de awards uitgereikt. De Nesse zat in de categorie mooie groene camping Nederland, helaas zijn wij het niet geworden, maar onze avond kon al niet meer stuk, omdat wij het al zo’n eer vinden om genomineerd te zijn! Camping Hedesunda won deze award in de categorie Buitenland, zo was het toch feest aan tafel 🙂
Bekijk hier wie de winnaars en genomineerden zijn.

Iedereen die zijn stem op ons heeft uitgebracht, echt onwijs bedankt, hartverwarmend!!

Hieronder een paar foto’s en video van deze super geslaagde avond! #anwbcampingaward2019

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen